Podsvjesna motivacija novca

Podsvjesna motivacija novca
Ako vam dam 100 milijuna eura, što biste s tim? Zatvorite oči i razmišljajte minutu. Da li bi otišli nahranili bolesne i gladne ili biste otišli na odmor? Koja bi bila vaša prva istinska ideja?
Budući da se toliko fokusiramo na promjenu planeta, naša podsvijest je uistinu motivirana novcem – zato nemamo 100 milijuna dolara. Nema novca, ali imate potrebu za novcem koji vam omogućuje da busete iscjelitelj i viđate klijente. Mnogi od vas vidjeli su klijente toliko frustrirajuće da ih više niste željeli vidjeti, ali onog dana kada su zakazali sastanak, i zaista vam je trebao taj novac da sastavite krajeve, pa ste ih svejedno opet primili.
Osjećate se kao da im morate pomoći, ali dodatna motivacija je novac. Dakle, evo dogovora. Navodno nas treba motivirati ta duboka želja za pomaganjem, a na dobar način vas motivira ljubav. Ako zaista želite zaraditi više novca, morate raditi na tome da vas istinski motivira ljubav, ali svemir će nas motivirati na bilo koji način na koji to može. Ponekad će vam svemir priuštiti ozbiljan problem ili financijske obveze da vas motiviraju i krenete naprijed. Stresno je i brineš, ali nekako uvijek uspiješ. Ponekad su vam najveća motivacija ti susreti, tretmani.
Koristimo financije i novac kao duhovno sredstvo za motiviranje našeg ljudskog jastva. Na svoje financijske probleme počnite gledati kao na vrlo pametan način motiviranja sebe. Ne volite uvijek biti motivirani novcem, ali to je ipak motivator. Potreba za novcem potiče vas da dovršite svoje obaveze. Zbog toga ćete ostati na tečajevima i ići dalje. Ako se doista brinete za novac i zarađujete svaki mjesec, znajte da će se Stvoritelj uvijek brinuti za vas i poradite na tome da imate više samopouzdanja.
Kad odemo gore i zatražimo Boga da nas učini boljim iscjeliteljima, to znači da vježbamo. Stvoritelj će nam dovesti ljude na kojima možemo vježbati, a nema bolje motivacije za vježbanje nego kad obavljate te obaveze kako biste izvršili svoje financijske obveze. Ovo je lančana reakcija. Mislite da ste pod financijskim stresom, ali u stvari ste pod velikom motivacijom svemira. Važni su svi koje podučavamo. Tečaj s dva polaznika može biti jednako duhovno važan koliko i tečaj sa pedeset polaznika.

Želim da znate da možete imati obilje i još uvijek biti motivirani.
Želite li znati da možete imati puno novca i još uvijek biti motivirani da budete iscjelitelj?
Ili kako možete imati puno povjerenja u svemir i još uvijek biti iscjelitelj?
Možete imati dobre ideje i zabaviti se zarađujući novac.
I želim da se zabavljate. Želim da to bude dio vašeg života. Želim da se zabavljaš kreirajući svoj život.
Recite DA da biste primili te instalacije.