Ako 24 sata nakon prijave ne dobijete povratni mail potvrde da je prijava primljena,
ili telefonski poziv za potvrdu prijave, provjerite telefonom!

Tečajevi, Theta iscjeljivanje® / Theta Healing®

(TEČAJEVI KRONOLOŠKI)  /  (Ne bi željeli biti u grupi s drugim ljudima?)

Metoda KREIRANJE© by Tomislav Gunjača

Nema preduvjeta za pohađanje tečajeva.

JEDNOSTAVNO. LAKO. EFEKTNO. TRENUTNO.
Nova metoda kreiranja i rekreiranja stvarnosti “Kreiranje©” Tomislava Gunjače prilagođena je svima, znanstvenim umovima, intuitivnim umovima, početnicima i iskusnim alternativcima. Na tečajevima možete s lakoćom usvojiti vještinu poticanja stvaranja novog svjesno željenog stanja i okolnosti i kreirati svjesno željeno novo, rekreirati postojeće, kreetati se kroz vrijeme… Komplicirane stvari objašnjenje su jednostavnim rječnikom, ljudima koji po prvi puta dotiču određenu problematiku.
Istovremeno i iskusni praktičari raznih tehnika mogu lako savladati još jedan način rada na sebi i drugima i rješavanja problema.

Metoda je energetska. Potrebno je malo koncentracije i vježbe i sve radi.

“KREIRANJE01©” prvi iz serije tečajeva metode KREIRANJE© by Tomislav Gunjača

(moguće je kreirati stvarnost, svjesno, željeno)

Nema preduvjeta.

Tečaj  Kreiranje01 traje 2 dana. Od 9 do 17 sati. Po potrebi i uz dogovor svih polaznika može trajati i duže ako se ukaže potreba.
Prvi dan je teorija uz vježbanje koncentracije i proces pripreme za rad (dovođenje u stanje koncentracije).
Drugi dan je samo praksa, vježbanje u parovima i individualno.
Grupe su za sada ograničene na 10 polaznika, zbog epidemioloških mjera, raspoloživog prostora i «rekvizita» koje koristimo na tečaju.
Svi polaznici dobiti će priručnike s vježbama, listama programa, instalacije i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.

Mjesto održavanja u Zagrebu Ludinska 10

Cijena: 700 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 350 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA   –   Više na www.creastring.com

Na ostalim tečajevima… KLIKNTE ZA VIŠE O OSTALIM TEČAJEVIMA

“MISLI” masterclass by Tomislav Gunjača

Nema preduvjeta za pohađanje. Pomaže ako se već bavite nekom tehnikom rada na sebi.

(moguće je postići da ste bez potrebe za kontrolom svojih misli)

Tečaj nije ThetaHealing tečaj. Mogu mu pristupiti svi s predznanjem rada na sebi.

Misli Vam ponekad odlutaju. Mislite o stvarima i situacijama koje ne služe Vašoj dobrobiti. Iznenada shvatite kako razmišljate o problemima, bolesti, neimaštini, nesreći… ne možete prestati kreirati negativne misaone oblike. Razmišljate o nečem ugodnom, zamišljate se u predivnim situacijama… i osjetite kako Vam se kreiraju oprečne misli i sumnje. Znamo da mislima kreiramo svoju stvarnost. Ovladajte svojim mislima. – Na tečaju otkrivamo kako otkriti i što nas to koči i blokira u kreiranju pozitivnih misli, u kreiranju svoje stvarnosti kakvu uistinu želimo.

Vrline kao ljubaznost, ljubav, samilost, nježnost… šire se svemirom brže od brzine svjetla. Najviša vibracija, ljubav i ljubaznost, iscjeljuju ljude.
Strahovi, sumnje, nesigurnosti, zamjeranja, zavisti, ljubomore, nemiri, mržnje i ostale niskofrekventne misli ostaju uz Zemlju.
Oduvijek se priča o vrlinama. Na tečaju Nivoi postojanja radi se između ostaloga i o vrlinama. Da bi ovladali nekim sposobnostima potrebno je usvojiti neke vrline. Da bi usvojili neke vrline potrebno je imate određene misli koje nisu niskofrkventne.
Jednom kada ostvarite svoje stanje na način da imate zaista visokofrekventne misli, s lakoćom iskoračujete iz svoje dosadašnje zone sigurnosti, vaša zona sigurnosti i ugode se širi. Lako možete naprijed. Razvijate se lako.
Mnoge ljude nihove misli, pa i usputne, koče u napretku, u razvoju, u postizanju i ostvarenju ciljeva. Mnogi ljudi nisu svjesni svojih misli i snage koju njihove misli imaju.
Duhovno, podsvjesno, niskofrekventne misli služe tome da nas zadrže u zoni sigurnosti. U poznatom stanju, bez obzira što svjesno nismo zadovoljni tim, postojećim stanjem.
No što kada ste spremni za napredak, za širenje svoje sigurne zone, razumjevanja, izobilja, vrlina, sposobnosti… a to se ne dešava?
Zamislite da možete zadržati te nevjerojatno ljubazne, nježne misli 2-3 ili 5 minuta, bez prekida i ometanja. Zamislite da ih možete imati svo vrijeme. Da se vaše predivne misli trenutno šire cijelim svemirom? Da su sve vrline vaše trajno i normalno stanje? Možete li to zamisliti?
Sve je moguće.

Tečaj traje 2 dana, od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.

Svi polaznici dobiti će priručnike s listom vježbi i na kraju certifikate. Vježbe su individualne i u parovima.

Mjesto održavanja u Zagrebu Ludinska 10

Cijena: 400 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita i cijena je posebna za tuzemne polaznike.

Cijena za ponavljanje tečaja: 200 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

OSNOVNI ThetaHealing DNK tečaj (seminar)

Tečaj će Vas upoznati sa Theta tehnikom iscjeljivanja. Naučit ćete kako otklanjati blokade koje Vas koče i ograničavaju u životu, kako otkriti i otkloniti uzroke bolesti i poremećaja, kako otvoriti svoje intuitivne centre, kako aktivirati svoj DNK, kako promjeniti svoja podsvjesna vjerovanja i osjećaje, kako mišićno testirati svoju podsvjest…

Učit ćete kako se mišićno testirati, dobiti odgovore od vlastite podsvjesti, povezati se s energijom svega što postoji (za 30-ak sekundi), raditi iscjeljenja (pojedinačna i grupna, i na daljinu), intuitivno očitavati unutrašnjost tijela (organe), aktivirati DNK, aktivirati kromosome mladosti i vitalnosti, raditi na genima i ispravljati oštećenja… Iskusiti ćete prisjećanje budućnosti, kontaktirati anđele čuvare, čistiti tijelo i auru od negativnih energija entiteta i implatanata, vratiti fragmente duše koje ste izgubili, manifestirati što želite u svom životu, regulirati hormone, detoksicirati tijelo, otvoriti i optimizirati čakre, pobuditi Kundalini.

Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu “Theta Iscjeljivanje” (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju i certifikate. Nakon Osnovnog tečaja stječete pravo prisustvovanja na vježbaonicama, pohađanje tematskih radionica itd.

Tečaj traje 3 dana. Prvi dan (petak) od 17:30 do 21:00 sati. Drugi i treći dan (subota i nedjelja) od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje.

Ponijeti bilježnicu, olovku i vode za piće.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 300 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 170 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Ako 24 sata nakon prijave ne dobijete povratni mail potvrde da je prijava primljena, ili telefonski poziv za potvrdu prijave, provjerite!

NAPREDNI ThetaHealing DNK2 tečaj (seminar)

Preduvjet za pohađanje Naprednog tečaja je završen Osnovni tečaj.

Cilj naprednog tečaja je potaknuti razvoj intuitivnih sposobnosti i snažno potaknuti vaš duhovni razvoj.

Na tečaju ćete učvrstiti stečena i proširiti znanja s Osnovnog tečaja. Saznat ćete više o nivoima postojanja i pravilima. Naučit ćete kako svojim potrebama prilagoditi brzinu vremena. Kako se očistiti od svega što Vas ograničava i sprečava u životu. Kako dobiti odgovore od predaka. Kako iscjeliti osobu u/od od fetalnog razdoblja. Iscjeliti dušu…

Naučit ćete kako iscjeljivati životinje i biljke.

Saznat ćete kako očititi prostor u kojem živite i boravite, i kako re/programirati Vaše stvari.

Za vrijeme i nakon tečaja u Vašem će se mozgu stvoriti nove neuronske veze koje će omogućiti mnoge tjelesne i mentalne promjene. U Vas će direktno sa sedmog nivoa postojanja biti instaliranooko 1000 programa, znanja, osjećaja i razumjevanja.

Na tečaju svi polaznici dobivaju knjigu “Napredno iscjeljivanje” (Vianna Stibal) na hrvatskom jeziku, priručnik za tečaj, i na kraju certifikate.

Tečaj traje 3 dana. Petak, subota i nedjelja od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje. Ponijeti bilježnicu, olovku i vode za piće.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 300 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 200 EUR

Prijave za tečaj: PRIJAVNICA

Ako 24 sata nakon prijave ne dobijete povratni mail potvrde da je prijava primljena, ili telefonski poziv za potvrdu prijave, provjerite provjerite!

KOPAJ DUBLJE

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni DNK i Napredni DNK2 tečaj.
Rad na vjerovanjima, ili popularno zvano „kopanje“ je jedan od osnovnih alata u Theta iscjeljivanju. Iako se tehnika rada uči na osnovnom i naprednom DNK seminaru, ipak mnogi praktičari imaju blokade koje ih sprečavaju da budu učinkoviti koliko je to zaista moguće.
“Kopaj dublje” je preduvijet za sve tečajeve osim “Osnovnog”, “Naprednog” i tečaja “Djeca duge”…

Ovaj tečaj je osmišljen kako bi se svi ThetaHealing® praktičari dobro izvježbali u ovoj bitnoj tehnici, kopanju, kako bi dobili čvrste temelje i savjete koje trebaju, tako da su sigurni u sebe i u kopanju, u otkrivanju ključnih temeljnih vjerovanja.
Ovo je tečaj za sve koji žele postati efikasniji u radu na sebi ili klijentima. Rad na vjerovanjima je vještina, i kao svaka vještina treba biti uvježbana da bi se mogla koristiti efikasno i s lakoćom.
2 dana objašnjavamo, dajemo primjere i vježbamo sve načine rada na vjerovanjima.
Otpustite ograničenja vezana za „kopanje“!
Naučite fini uravnoteženi ples upotrebe intuitivnih sposobnosti.
Izvježbajte vještinu rada s klijentima kroz postavljanje pravih pitanja kako biste osnažili svoje klijente do prihvaćanja i zadržavanja iscjeljenja.
Kopanje je umjetnost. Jednom savladana, odvest će Vas i Vaše klijente do najdublje moguće razine iscjeljivanja.
Pod vodstvom svog instruktora, imat ćete dovoljno vremena za praksu na ovom tečaju.
Seminar Uključuje: ThetaHealing priručnik i na kraju THInK® certifikate
Preduvjeti: Osnovni i Napredni DNK
Trajanje: 2 dana od 9h do 17h
Mjesto održavanja u Zagrebu je Ludinska 10
Cijena: 300 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.
Cijena za ponavljanje tečaja: 170 EUR
Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

ThetaHealing tečaj MANIFESTIRANJE I IZOBILJE

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni DNK, Napredni DNK2 i tečaj Kopaj dublje.

Sami kreiramo svoj život. Da bi znali kako kreirati svoj život, potrebno je znati što točno želimo. Mnoge stvari nas blokiraju u tom nastojanju. Na tečaju ćete otkriti mnoge blokade i ograničenja koja Vas sprečavaju da u životu imate sve ono što želite i pomoći će Vam da ih otklonite. Vježbat ćete postupak kopanja, saznati što je to božansko tempiranje i kako razraditi plan da ostvarite sve što želite u svom životu. Cilj tečaja nije trenutno bogaćenje, cilj je da naučite rukovati alatom koji Vam omogućuje da uklonite blokade i ograničenja i otkrijete vlastite mogućnosti i puteve za dotok izobilja u život.

Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj, Viannin CD Manifestiranje sa sedmog nivoa na hrvatskom i na kraju certifikate.

Prduvjet su završeni Osnovni, Napredni i tečaj Kopaj dublje.

Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje. Ponijeti bilježnicu, olovku i vodu za piće.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 300 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 170 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Ako 24 sata nakon prijave ne dobijete povratni mail potvrde da je prijava primljena, ili telefonski poziv za potvrdu prijave, provjerite telefonom!

INTUITIVNA ANATOMIJA

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni DNK, Napredni DNK2 i tečaj Kopaj dublje

Tečaj Intuitivna anatomija predivno je putovanje kroz tijelo, puno otkrića. Pruža dublje razumijevanje i uvid u Theta tehniku. Praktičarima omogućuje intimne i intuitivne doživljaje susreta s organima i sustavima tijela. Polaznici će otkriti svoje emocije i vjerovanja koja su svojstvena tijelu i individualno karakteristična.

Ovaj tečaj omogućuje ozdravljenje tjelesnih sustava oslobađanjem nakupljenih energija emocija. Po tjelesnim sustavima istražujemo koja su vjerovanja pohranjena u njima i kakva je interakcija tih uvjerenja s “fizičkim” bolestima. Studenti imaju dovoljno vremena za rad na sebi i za rad s drugim polaznicima.
Polaznici uče kako komunicirati s organima, kako tretirati razne bolesti (rak, leukemiju, prehladu, MS, depresiju….) Kako raditi s parazitima, virusima, bakterijama, gljivicama… Radi se po pojedinim organima i tjelesnim sustavima (lokomotorni, dišni, reproduktivni, krvožilni, živčani, probavni, endokrini…). Učite i stičete iskustvo trenutnih promjena, rada na sebi i na drugim osobama.
To je tečaj za praktičare koji žele postati vrlo vješti u skeniranju i iscjeljivanju fizičkog tijela pomoću ThetaHealing® tehnike. Ovaj tečaj pruža praktične informacije o tjelesnoj anatomiji, svaki dan prikazuje se jedan film sukladno dnevnoj temi.
Na tečaju Intuitivne anatomije instruktor vas vodi u upoznavanje čarolije ljudskog tijela. Učite da su bolesti i poremećaji uvijek vezani uz iskazivanje emocija. Shvaćate da su emocije signali da je tijelo izvan ravnoteže. Otkrivate nove emotivne programe i vjerovanja uz svaki tjelesni sistem. Uviđate koliko osobnog prostora je “zauzeto” negativnom emocijama. Dodatno razvijate svoje intuitivne sposobnosti. Uvijek poštujete slobodnu volju.
Što više očistite sebe, lakše radite na sebi i na drugima.

Preduvjet su završeni Osnovni, Napredni i tečaj Kopaj dublje.

Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj, anatomski atlas i na kraju certifikate. Osigurane su mnoge ilustracije, skice, sheme i filmovi.

Tečaj traje 15 punih dana, od 09:00 do 17:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 1450 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 750 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Ako 24 sata nakon prijave ne dobijete povratni mail potvrde da je prijava primljena, ili telefonski poziv za potvrdu prijave, provjerite telefonom!

ODNOSI PREMA SVIJETU

Preduvjet: Osnovni tečaj, Napredni tečaj, Kopaj dublje i tečaj Intuitivna anatomija ili Osnovni i Napredni tečaj za instruktore.

Tečaj je moćan alat kojim uklanjamo uzroke sukoba sa svime što nas okružuje, sa svijetom u kojem živimo.

Otkrivamo predrasude o raznim kulturama, religijama, sektama, grupama, običajima, rasama, profesijama, djelatnostima, institucijama, izgledu, regijama, državama… za koje niste ni znali da postoje! Tečaj je moćan alat kojim uklanjamo uzroke sukoba sa svime što nas okružuje, sa svijetom u kojem živimo. Nosimo mnoge predrasude, vjerovanja i osjećaje iz raznih vremena (genetski i povjesni nivo) koji ne služe našoj dobrobiti i ciljevima kojima težimo.

Tečaj traje 5 dana od 9:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.

Svi polaznici dobijaju Priručnik na hrvatskom. Ponijeti bilježnicu, olovku i vode za piće.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 600 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 330 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Ako 24 sata nakon prijave ne dobijete povratni mail potvrde da je prijava primljena, ili telefonski poziv za potvrdu prijave, provjerite telefonom!

BOLESTI I POREMEĆAJI

Preduvjet za pohađanje tečaja su završeni: Osnovni, Napredni, Kopaj dublje i Intuitivna anatomija.

Tečaj će vam pomoći ukloniti mnoge strahove, predrasude i blokade u radu s najčešćim bolestima i poremećajima te vas učiniti boljim praktičarima ove tehnike.

Tečaj je kreiran nakon 50.000 Vianninih intuitivnih očitavanja. Dva tjedna stječete uvid u emotivne, mentalne i tjelesne komponente mnogih bolesti. Praktičari stiću bolje razumijevanje o tome kako bolest nastaje u tijelu te kako su pojedine emocije i ograničavajuća vjerovanja povezana s bolestima. Na tečaju se obrađuju mnoge bolesti s kojima se Vianna susrela u praksi, trovanje teškim metalima (uporaba ljekovitog bilja, minerala i suplemenata). Tečaj vas vodi korak dalje od Intuitivne anatomije i nudi vam mogućnost da preispitate i osvijestite osobne stavove prema različitim bolestima. Tečaj će vam pomoći ukloniti mnoge strahove, predrasude i blokade u radu s najčešćim bolestima i poremećajima te vas učiniti boljim praktičarima ove tehnike.

Polaznicima će se također uručiti Viannina knjiga “Bolesti i poremećaji” na hrvatskom jeziku, i certifikati.

Tečaj traje 10 dana, od 09:00 do 18:00 sati s pauzama za ručak i osvježenje. Ponijeti bilježnicu, olovku i vode za piće.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 1000 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 550 EUR

Prijave za tečaj: PRIJAVNICA

Ako 24 sata nakon prijave ne dobijete povratni mail potvrde da je prijava primljena, ili telefonski poziv za potvrdu prijave, provjerite telefonom

DJECA DUGE

Preduvjet: nema preduvjeta.

Povezivanje s Izvorom. Osnove Theta tehnike, korištenje intuicije bez straha, individualna i grupna iscjeljenja, meditacije, indijanski obred (totemske životinje…), kristalna kugla, vile, primanje i slanje misli (telepatija), gledanje i čišćenje aure, iscjeljivanje slomljenog srca i fetalnih sjećanja, rad s kristalima, komunikacija s biljkama i životinjama, pomicanje predmeta snagom uma (telekineza), upoznavanje s anđelima čuvarima, crystal layout (duhovni vodiči, vijeće dvanaestorice, uvid u prošle živote), prisjećanje budućnosti, kontaktiranje zakona…. Sve lako i kroz igru, na zabavan način….

Tečaj traje punih 4 dana, od 9 do 18h. Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 600 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 330 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

DNK3

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni tečaj, Napredni tečaj, Kopaj dublje i tečaj Intuitivne anatomije.

DNK 3 – Kako pokretati i mijenjati organsku i anorgansku materiju, kako koristiti mitohondrij u postizanju trenutačnih iscjeljenja. Kako uskladiti tri vječne molekule koje nosimo od početka svojega postojanja. Kreiranje budućnosti. Božansko tempiranje. Kako utjecati na vremenske pojave. Otkrivanje primarnih (osobno dominantnih) elemenata i zakona, rad s elementima i zakonima.
Vježbe: drevni način aktiviranja kundalini energije, vježba s vodom (promijeniti okus vode u slatko ili slano i sl.), vježba telekineze, bilokacija, detaljno očitavanje (biljaka), očitavanje i iscjeljivanje korištenjem svjetlosti…
Kako izaći iz vlastite paradigme i povezati se sa Svime što jest. Kako proširiti svoju svijest da bismo osjetili jednotu s drugima, sa svime što postoji.
Nakon tečaja počet ćete vidjeti i doživljavati stvari na način kako ih dosad možda niste percipirali. Vaše manifestacije će se znatno ubrzati kako budete čistili svoj sustav vjerovanja..

Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj i na kraju certifikate.

Tečaj traje 5 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 800 EUR – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 420 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

RAD SA ŽIVOTINJAMA
Ovaj jedinstveni seminar kreiran je za one koji vole životinje i imaju duboku povezanost i afinitet prema svim živim bićima.

Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje

Na ovom seminaru steći ćete dublje razumijevanje i povjerenje u sebe u liječenju životinja. Ovaj nam seminar daje duboki intuitivni uvid u svijet životinja, kako bismo ih bolje razumjeli, kako bismo naučili od njih primati i uzvraćati im, i kako se međusobno iscjeljivati. Izvlači nas iz paradigme pune predrasuda prema životinjama, ali i o sebi samima.        U sklopu tečaja radimo i demonstraciju polaganja kristala u svrhu regresije – Chrystal layout.
Seminar uključuje: #ThetaHealing priručnik
Cijena 150 EUR / dan        Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

RAD SA BILJKAMA
Da šume iscjeljuju, stara je istina. Kako, zašto, i što možemo učiniti za njih i one za nas, saznat ćemo na ovom seminaru na zabavan, lagan i nadasve zanimljiv način.

Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje

Ovaj jednodnevni seminar nas vodi k potpunom osvještavanju povezanosti s čudesnim svijetom biljaka.
Ako vas biljke privlače i zanimaju, ovo je seminar za vas.
Naučit ćete kako se povezati s biljkama, uzgajati ih, iscjeljivati, komunicirati s njima… i još puno puno toga.
Seminar uključuje: #ThetaHealing priručnik
Cijena 150 EUR / dan        Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

RHYTHM – Theta ritmom do savršene težine

Preduvjet za pohađanje su Osnovni, Napredni tečaj i Kopaj dublje.

Kako postići željenu težinu? Imati osjećaj i rezultate kao da svakodnevno vježbate, čak i kada ne stižete vježbati?

Tečaj traje pola dana, od 16 do 20h. Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb

Cijena: 100 EUR –  Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 60 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

SRODNE DUŠE

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni, Napredni tečaj i Kopaj dublje.

Kako prizvati, pronaći i prepoznati svoju srodnu dušu? Koliko ih imamo? Što Vas sprečava u pronalaženju srodne duše? Radimo na otpuštanju vjerovanja koja Vas blokiraju… Dublji uvid u žensko muške odnose.

Na tečaju svi polaznici dobivaju priručnik za tečaj i na kraju certifikate.

Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb – (točno mjesto održavanja ovisi o gradu – vidi po terminima)

Cijena: 300 EUR – Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 160 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

NIVOI POSTOJANJA

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni tečaj, Napredni tečaj, Kopaj dublje, Osnovni i Napredni tečaj za instruktore – ili Osnovni, Napredni, Intuitivna i Kopaj dublje

Svi polaznici dobivaju priručnik za praktičare.

Trajanje: 4 dana

Viannini uvidi u Sedam nivoa postojanja koji su temelj cijelog modaliteta srž su ovog seminara. Radi se o seminaru koji nam otkriva i objašnjava filozofsku, metafizičku, kvantnu podlogu samih osnova ove tehnike. Na ovom seminaru Vianna nas vodi u dimenzije iza i iznad ovog Svemira…. do onog mjesta koje smatra izvorom i početkom svega, pa tako i misterije života.

Kroz uvide o strukturi Razina postojanja, Vianna je dobila uvid da je moguće kreirati nove stvarnosti još za vrijeme ovog života. Kako bi bilo da te uvide naučimo primjenjivati u svom vlastitom životu kreirajući pozitivna, a ne negativna životna iskustva.

Na ovom tečaju Vianna nam otkriva kako funkcionira Svemir i mi u njemu, i što nam sve treba da bismo postali istinskim ko-kreatorima zemaljske stvarnosti te nam daje alate koji nas vode do ostvarenja svoje prave uloge u Svemu što jest. I ne samo to, nego nam i daje alate koji nam to omogućuju.

Bi li vam bilo zanimljivo krenuti na ovo putovanje i pomoću theta moždanih valova brzinom svjetlosti poći u dimenzije u kojima se sve može kreirati i promijeniti snagom misli pri tom se povezujući s energijom kakva jest prije nego postane išta drugo?

Ako ste spremni pohađati ovaj seminar, budite spremni na promjenu, budite spremni ostati bez daha, uzbuđeni, napeti, a istovremeno se osjećati lagani, sretni i ganuti do suza istinom koju smo nekad, negdje znali, a koju sada opet prepoznajemo u Vianninim riječima.

Cijena:  800 EUR – Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 450 EUR

OBITELJSKE VEZE

Preduvjet za pohađanje su završeni tečajevi: Osnovni, Napredni i tečaj Kopaj dublje.

Ovaj seminar istražuje kako se, kroz bolje razumijevanje vjerovanja i programa naših obitelji i predaka, možemo osloboditi od raznih obaveza i dužnosti koje zapravo nisu ni bile naše, te stvoriti novi osjećaj identiteta i smjera u životu na osnovu naših vlastitih ciljeva i težnji.

Svi polaznici dobivaju priručnik za praktičare.

Trajanje: 2 dana

Na ovom tečaju usmjeravamo svoju pažnju prema unutra i otkrivamo vjerovanja koja smo prihvatili upravo zbog obitelji u kojoj smo rođeni. Na tečaju, kroz otpuštanje vjerovanja koja nam više ne služe, bolje upoznajemo, prepoznajemo i prihvaćamo sebe, pa time možemo voditi slobodniji život. Ukratko, postajemo sposobni potpunije voljeti i prihvaćati sebe, te na taj način spoznajemo sebe kao bića svjetlosti.

Ovaj seminar istražuje kako se, kroz bolje razumijevanje vjerovanja i progama naših obitelji i predaka, možemo osloboditi od raznih obaveza i dužnosti koje zapravo nisu ni bile naše, te stvoriti novi osjećaj identiteta i smjera u životu na osnovu naših vlastitih ciljeva i težnji.

Ovaj seminar primjenjuje osnovne alate Theta iscjeljivanja za rad na nizu problema vezanih uz obitelj. Također se kroz rad uvodi i niz inovativnih vježbi.

Područja na koja se fokusiramo uključuju:

  • Otpuštanje zamjeranja prema svojim roditeljima
  • Identifikaciju energetskih uzoraka u svojoj obitelji i rješavanje problema s obitelji
  • Prisjećanje namjere koju smo imali pri rođenju u ovaj svijet, kad smo odabrali svoju obitelj
  • Integracija sa svojim višim sebstvom

Obiteljske veze je dvodnevni seminar.

Cijena: 300 EUR / Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 160 EUR

RADIONICA – PITAONICA (VJEŽBAONICA)

(za sve koji imaju neka pitanja)

Preduvjet za pohađanje radionice je završen Osnovni tečaj.

Pripremite pitanja. Možete pitati sve što vam nije jasno ili Vas zanima.

Radionica traje od 10:00 do 17:00h s dvije kratke i većom pauzom za ručak.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb – (točno mjesto održavanja ovisi o gradu – vidi po terminima)

Cijena: 70 EUR – plaćanje prije početka radionice

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

IGRA ŽIVOTA (GAME OF LIFE)

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni, Napredni i tečaj Kopaj dublje.

Trajanje: 3 dana

Tečaj nas vodi do poslovnog uspjeha, otvara naš um i oslobađa kreativne snage koje su bile sputane starim programima, praznovjerjem i vjerovanjima naših predaka o bogatstvu, društvenoj uvjetovanosti, herojstvu, žrtvovanju, časti, lojalnosti… Ta stara vjerovanja su bila korisna u doba kada su nastala, no danas ih treba promijeniti sukladno okolnostima i uvjetima života – inače nas sprječavaju u napretku, financijskom uspjehu, obilju, i životu u osjećaju sklada i neprestane kreacije svog života „sada i ovdje“.
Seminar je osmislio zajedno s Viannom Stibal uspješan poslovni čovjek iz Japana, Hiroyuki Miyazaki koji je vrlo strukturirano i japanski precizno istražio razloge zbog kojih se bojimo postati uspješni, kao i uzroke osjećaja da ne možemo dalje, da smo zapeli. Ovim seminarom odlazimo duboko u te blokade i razrješavamo ih na lagan način.
Tečaj traje 3 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
Polaznici dobivaju ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) i priručnik na hrvatskom jeziku.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb – (točno mjesto održavanja ovisi o gradu – vidi po terminima)

Cijena: 440 EUR – Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 230 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Razvoj vaših odnosa 1. dio: Razvoj partnerske veze

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni, Napredni i tečaj Kopaj dublje.

Tečaj je napravljen kako bi vas doveo korak dalje u vašem odnosu, u vašoj evoluciji da naučite postati jedno s vašom drugom polovicom. Ovaj tečaj nije samo za parove već za sve koji žele …

Naše srodne duše poznaju nas toliko dobro na duhovnom nivou da trebate naučiti kako voljeti sebe kako bi vaša veza uspjela. To je glavni cilj tečaja “Razvoj partnerske veze”. Tečaj je napravljen kako bi vas doveo korak dalje u vašem odnosu, u vašoj evoluciji da naučite postati jedno s vašom drugom polovicom. Ovaj tečaj nije samo za parove već za sve koji žele razvijati odnos, koji žele intimniji odnos, koji žele najviši potencijal partnerstva. Tečaj će vam pomoći izgraditi snažno partnerstvo, sagraditi čvrste temelje, održati vaš odnos novim i zanimljivim, i pomoći vam da vaš odnos radi za vas. Naučite kako istinski voljeti drugu osobu i kako dopustiti da vas vole nazad, istovremeno uklanjajući blokade i prepreke koje su nam ostavili preci. Kada se uistinu volimo, postižemo slijedeći stupanj prosvjetljenja. Želite li znati kako živjeti svoj život bez straha od ljubavi? Bez krivnje u odnosima? Da ste voljeni od partnera? Sve to možete naučiti na ovom seminaru.
Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
Polaznici dobivaju ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) i priručnik na hrvatskom jeziku.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb – (točno mjesto održavanja ovisi o gradu – vidi po terminima)

Cijena: 300 EUR – Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 160 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Razvoj vaših odnosa 2. dio: Vi i vaš odnos sa Stvoriteljem

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni, Napredni i tečaj Kopaj dublje.

RazumIjevanje svog božanskog ja i podsvijesti koja preživljava.
Stvoriteljev glas protiv ega.
Istina protiv straha…

Na tečaju ćete se doista upoznati sa (otkriti) svojim motivacijama.
Naučit ćete razlikovati pravu intuiciju u odnosu na ono što želite da se dogodi, biti vođeni čistom intuicijom umjesto osobnim željama.

Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
Polaznici dobivaju ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) i priručnik na hrvatskom jeziku.
Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
Polaznici dobivaju ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) i priručnik na hrvatskom jeziku.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb – (točno mjesto održavanja ovisi o gradu – vidi po terminima)

Cijena: 300 EUR – Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 160 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Razvoj vaših odnosa 3. dio: Vi i vaš odnos prema sebi i prema krugu vama bliskih osoba (Inner circle)

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni, Napredni tečaj i tečaj Kopaj dublje.

Vi i vaš odnos prema sebi i krugu vama bliskih osoba oblikovan je da vam pomogne krenuti naprijed u uspjeh u svakom aspektu vašega života okružujući se pravim ljudima, znajući tko bi trebao biti vaš najbolji prijatelj.

Na ovom tečaju  naučit ćete kako prepoznati krug vama bliskih osoba i kako prepoznati koja je razina razvoja ljudi koji vas okružuju. Pokazat ćemo vam različite nivoe uma: nivo djeteta, nivo roditelja i najviši nivo, nivo mudrosti.

Dok je osoba još uvijek  na nivou djeteta, potrebno joj je mnogo poticaja i energije. Na nivou zrelosti više joj ne treba ohrabrenje, već ona sama potiče svoju djecu i pomaže drugima. Kad je na nivou mudrosti osoba izgrađuje cjelokupnu zajednicu.

Ako ste kao iscjelitelji okruženi ljudima kojima je potreban stalni poticaj, vrlo brzo ćete se iscrpiti. Stoga, neki ljudi u vašem bliskom okruženju trebaju biti ljudi koji vam energetski uzvraćaju.

Na ovom tečaju energetski ćete se testirati da biste vidjeli na kojem se nivou mentalnog razvoju sada nalazite. Zatim ćete naučiti što trebate učiniti da biste bili na onom nivou na kojemu želite biti.

Mi vas poučavamo da otkrijete zašto se vaš krug bliskih osoba toliko mijenja, zašto mijenjate prijatelje kojima ste okruženi, s kakvim prijateljima biste se trebali okružiti da biste bili puni energije i da se osjećate dobro kako biste se i dalje vraćali svijetu.

Učimo vas kako raditi sa svakim pojedinim nivoom uma da biste razumjeli na kojem nivou uma su vaši klijenti i učenici da biste im pomogli krenuti naprijed.

Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
Polaznici dobivaju ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) i priručnik na hrvatskom jeziku.
(točno mjesto održavanja ovisi o gradu – vidi po terminima)

Cijena: 300 EUR – Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 160 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

Razvoj vaših odnosa 4. dio: Vi i vaš odnos prema Zemlji

Preduvjet za pohađanje su završeni Osnovni, Napredni i tečaj Kopaj dublje.

Na tečaju ćemo raditi na osjećajima opuštenosti i zabrinutosti kao i na izmirenju sa Zemljom i ljudima te osobnom uzemljenju i unapređenju svijesti planeta. Radit ćemo i na kvalitetama koje su nam potrebne da bismo to mogli činiti…

Vi i vaš odnos prema Zemlji uči vas kako komunicirati sa Zemljom, uči vas  da znate da Zemlja uvijek komunicira s vama. To će vas dovesti do spoznaje da je to energija koja struji među nama.  Ta energija vam pomaže da radite sa Zemljom da biste joj donijeli promjene koje se sada trebaju dogoditi.

Riječi Nikole Tesle, malo tko pamti:

“Naš cjelokupni biološki sustav, 

naš mozak i planet Zemlja djeluju na istim frekvencijama.“

Frekvenciju od 7,83 Hz drevni su indijski rišiji zvali frekvencijom OM. Ona je uz to i prirodni ritam otkucaja srca Majke Zemlje, poznata kao Schumannova rezonancija.

Na tečaju ćemo raditi na osjećajima opuštenosti i zabrinutosti kao i na izmirenju sa Zemljom te osobnom uzemljenju i unapređenju svijesti planeta. Radit ćemo i na kvalitetama koje su nam potrebne da bismo to mogli činiti. Naučiti ćemo kako se povezati sa Shumannovom rezonancijom, a tu su i razne vježbe s rašljama, aurom, pulsom srca i zemlje….

Istražitelji svijesti smatraju da je naročito važna takozvana Shumannova rezonancija (7,83 Hz). To je, kako se pretpostavlja, frekvencija kojom oscilira planet Zemlja i koja je neophodna za čovjekov život (svaka svemirska letjelica opremljena je odgovarajućim generatorom magnetskog polja). Ova frekvencija potiče opuštenu kreativnost i omogućava nam pristup intuitivnom znanju (’znanju Zemlje’ o morfogenetskim poljima).

Frekvencija Schumannove rezonancije, kako se tvrdi, pojačava koncentraciju i pažnju bez napora, a utječe i na stvaranje blagotvorne ravnoteže kod hiperaktivnosti. Eksperimenti su pokazali da naročito hiperaktivna djeca mogu imati dobrobiti od ove frekvencije. Emocionalna i mentalna ravnoteža (dobro raspoloženje, vedra opuštenost) također su provjereni rezultati djelovanja frekvencije Schumannove rezonancije.

Tečaj traje 2 dana, od 09:00 do 17:30 sati s pauzama za ručak i osvježenje.
Polaznici dobivaju ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) i priručnik na hrvatskom jeziku.

Mjesto održavanja: Ludinska 10, Zagreb – (točno mjesto održavanja ovisi o gradu – vidi po terminima)

Cijena: 300 EUR – Plaćanje prije početka tečaja, gotovinski prije početka tečaja ili unaprijed online preko Paypal-a, Wise-a ili virmanski (R2) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 160 EUR

Prijavite se za tečaj: PRIJAVNICA

[/modal-content]

(tečajevi kronološki)    STIPENDIJE/ŠKOLARINE

Tečajevi Theta iscjeljivanje / Theta Healing