Tretmani Theta Iscjeljivanja®

Što sve možemo i radimo ThetaHealing® tehnikom

UKRATKO

Tretman” je vrijeme koje praktičar (iscjelitelj) posvećuje VAMA, u potpunosti. Tretman traje oko 45 min. Termini se dogovaraju unaprijed, Moguće i “blok”, 2 ili više termina u nizu.

Tretmane radimo u živo, u našem prostoru na Volovčici u Zagrebu.

Tretmane radimo i na daljinu, Viber, Watsup, telefonski ili po prethodnom usmenom dogovoru.

NEPOKRETNE OSOBE – po potrebi dolazimo do Vas.

DOGOVARANJE TERMINA – termin za tretman kod Tomislava možete dogovoriti na telefon 095-8641309 (SMS, WhatsApp, Viber) ili mailom na thetatomislav@gmail.com, a za Sanju na tel.: 091-2304612 (SMS, WhatsApp, Viber).

Radimo na ljudima. Uvijek je cilj otkriti i otkloniti temeljni uzrok Vašeg stanja kojim niste zadovoljni. Bez obzira radi li se o bolesti, poremećaju, nedostatku sreće u ljubavi ili poslu, uzroci su u našoj/vašoj podsvjesti, nasljedili smo ih ili prihvatili (kreirali) u ovome životu…

Radimo i na životinjama. DA, iscjeljujemo životinje.

Radimo i na stvarima (predmeti, kuće, stanovi, zemljišta…). Čistimo prostore od negativnih energija, instaliramo osjećaje…   Radimo i Crystal Layout – regresiju, po dogovoru, u posebnim terminima.

PRIPREMITE SE ZA TRETMAN. Razmislite prije tretmana što vas muči i kako to objasniti, sažeto i jasno u nekoliko minuta. U protivnom gubite vrijeme za rad na razmišljanje.

MOLIMO DA POŠTUJETE TERMINE TRETMANA – vrijeme početka i kraja, ako niste u mogućnosti doći u dogovoreno vrijeme, molimo Vas da to što prije javite. U VAŠEM TERMINU BITI ĆE OSOBA KOJOJ JE TO POTREBNO.

Trajanje tretmana je od 30 do 55 min ili po dogovoru. Na taj način više osoba može primiti pomoć.

Za cijenu tretmana upitajte osobno, mailom ili txt porukom ili sljedite plavi link, ispod:

Za plaćanje PayPalom kopirajte u web browser sljedeću adresu: ” paypal.me/ThetTom ” i dalje odaberite iznos.
_________________________________________________________

OPŠIRNIJE

U svim tretmanima na osobama tražimo i razrješavamo (otkazujemo, otklanjamo …) TEMELJNE uzroke problematičnih stanja. Bolesti i poremećaji su simptomi… Možemo ukloniti glavobolju ali time uglavnom postižemo trenutno olakšanje i ne rješavamo UZROK glavobolje osim ako je uzrok fizička trauma (radimo i na otkazivanju trauma). To je ono čemu težimo – TRAJNO UKLANJANJE PROBLEMA. Uzroci mogu biti na jednom od nivoa vjerovanja (osnovni, genetski, povjesni ili nivo duše), u našoj osobnoj energiji (auri), mogu biti uzrokovani vanjskim uzrocima (toksini, teški metali, zračenja…). Čest uzrok problema su i engram banke (slobodno plutajuća sjećanja), ili duhovi (pali ili zalutali). Dešava se da razne obveze, obaveze, obećanja, blagoslovi, prokletstva, kletve, uroci ili zabrane uzrokuju probleme (mogu biti pisani, genetski nasljeđeni….). Psihičke kuke, podložnost energetskim napadima (energetski vampirizam)… sve to mogu biti uzroci Vaših problema. Theta tehnikom sve se može dovesti u red. Bez filmskih efekata, smireno, opušteno i lako. Trenutnu potvrdu svega što radimo možete dobiti i osjetiti mišićnim (energetskim) testiranjem.

Aktivacija DNK, otkazivanje programa za starenje, rad na virusima, bakterijama, parazitima, iscjeljivanje slomljenog srca, vraćanje fragmenata duše (cjelovitost), traženje srodne duše, gledanje Vaše moguće budućnosti… ukratko sve što vam može pomoći da živite zdravo i ugodno u blagostanju – moguće je. Sve je moguće.

Kontaktiranje predaka je često potrebno da bi razrješili probleme kod živućih. Dešava se da je ostalo nerješenih situacija (najčešće emotivno) i to opterećuje i blokira živuće. No mnoge osobe osjećaju potrebu kontaktirati svoje pretke ne samo zbog rješavanja svojih trenutnih problema. DA, kontaktiranje pokojnika moguće je i lako, bez neugode.

Životinje zaslužuju ljubav i pomoć. Rad sa životinjama razlikuje se od rada s ljudima, no jednako je uspješan. Ponekad je potrebno tretirati i vlasnika. Često su vlasnici svojim programima, vjerovanjima i osjećajima djelomično uzrokovali problematično stanje kod ljubimaca a toga nisu svjesni.

Neživa tvar također prima energetske otiske. Osjećaje, sjećanja i razne programe nalazimo i u neživoj tvari (razni predmeti, zemljišta, zidovi…). Prostor u kojem često boravite (STAN ili KUĆA) nosi u sebi razne energetske otiske i to ima utjecaj na Vas. Nažalost taj utjecaj nije uvijek za vašu dobrobit. Podzemne vode, razna zračenja (osim zemljinog magnetnog polja i zračenja iz svemira osjećamo utjecaj ako smo često u blizini dalekovoda, trafostanica i slično) i razna energetska sjecišta imaju utjecaj na vaše tijelo i psihu. Vaš prostor moguće je očistiti od štetnih zračenja… moguće je i programirati zidove da blokiraju štetna zračenja, instalirati u njih osjećaj ugode, ljubavi, smirenosti, opuštenosti, sigurnosti, zdravlja….

Regresija – Crystal Layout je postupak regresije uz korištenje kristala kojim vas terapeut prati u prošli život po dogovoru i usmjerava vas na bitno ako sami ne primjetite što je važno. Može se ići u naposredno prošli život, život s kojim ste jače povezani (uvjetovani) u ovom životu, neki po izboru, u prošli život pretka… Na kraju života u koji postupkom regresije odete, terapeut vas vodi kroz četvrti na peti nivo postojanja gdje susrećete duše koje su vas dočekale na kraju tog života i do vijeća dvanaestorice gdje vas ostavlja da sami s njima popričate o tom ili ovom trenutnom životu, o čemu želite. Nije moguće unaprijed znati koliko će regresija trajati. Termine dogovaramo neovisno o tretmanima i po posebnoj cijeni.

Ne možemo unaprijed reći koliko tretmana je potrebno, koliko će trajati “čišćenje” vaše kuće, kada će vaš kanarinac ili Vi ozdraviti, no iz iskustva znamo da 3 tretmana u prosjeku daju željeni rezultat, da za tri dana “očistimo” i najveći stambeni objekt, da većina životinja trenutno pokazuje poboljšanje. No nema pravila, svi smo različiti, stanice nam na isti podražaj ne reagiraju na isti način. I naravno, važna je VAŠA SLOBODNA VOLJA protiv koji ni Stvoritelj (a nama ni ne pada na pamet) neće učiniti ništa. Ako vjerujete, ili barem ostavljate malu mogućnost da postoji nešto neopipljivo u svima nama – i trebate ili želite pomoć, javite se.

DJECA – NE naplaćujemo tretmane za djecu, no Vi kao roditelji budite spremni prihvatiti da je vjerojatno (skoro uvijek) potrebno raditi i na VAMA da bi se pomoglo djetetu.

THETA TEHNIKOM NITKO VAM NE MOŽE OTKAZATI (deinstalirati) ILI INSTALIRATI NIJEDAN OSJEĆAJ, VJEROVANJE NI PROGRAM AKO VI NE IZRAZITE SVJESNI PRISTANAK za svaku pojedinu promjenu koju iscjelitelj radi na vama. ZA RAD NA PROSTORU I STVARIMA (stan, kuća, zemljište) POTREBAN JE PRISTANAK VLASNIKA.

Cijena tretmana je po terminu (30 do 50 min).  Postoje i tretmani s minimalnom razmjenom energije (besplatni) kada je to potrebno.

ŠKOLARINE/STIPENDIJE

Više o Sanji Gunjača – uspješan Theta praktičar od 2009. god.

Sve to možete naučiti i sami. Svi to mogu, zato postoje tečajevi ThetaHealing-a.