Kamo idem kada idem na Sedmi nivo postojanja?

Kamo idem kada idem na Sedmi nivo postojanja?
Artikulacija, opisivanje procesa koji se odvija unutar područja metafizike može biti izazov. Naš verbalni jezik nema riječi za mnogo toga u čistoj enrgiji duhovnih formi misli i duhovnih informacija. Izraz nekih pojmova je čista vibracija. Meditacija spajanja sa Sedmim nivoom postojanja je način povezivanja i razumijevanja Svega Što Jest i pruža konceptualni medij za razumijevanje kako i zašto svijet radi na fizičkoj i duhovnoj razini. Putokaz za Sve Što Jest daje bolje razumijevanje i jasniju perspektivu svih drugih nivoa postojanja koji čine cjelinu.
Kada pojedinci odu na Sedmi nivo koristeći ThetaHealing® meditaciju, percepcija je da idu izvan sebe, u svemir do rubnih granica svemira i kroz portal u Stvaranje. Na neki način, to je istina, ali ne na način na koji mislite. Unutar svake osobe postoji sićušni svemir koji je identičan prostranstvu Svega Što Jest. Što nalazimo unutar nas samih? Nalazimo da unutar svake osobe postoji kreativna sila, izvor i Bog. Beskonačnost je unutar nas kao i izvan nas. Svaki put kada se povežete sa Stvoriteljem idete na putovanje unutar prostranstva koje je unutra, unutar vas. Ovo putovanje koje vas povezuje s vlastitim atomima donosi vam svijest o izvanjskome svemiru beskonačne energije i spoznaji da je Bog u svakom atomu.
Idete na put unutar sebe da biste pronašli samo-Stvoritelja koji je unutar vas i prema van u Kozmičku Svijest. Kada koristite ovu tehniku, otključat ćete vrata u svom umu da vas povežu sa “Sve što je”. Ovaj proces povezuje neurone u vašem mozgu natrag do točke stvaranja, zapravo, nakon što ste doista otišli u Sedmi nivo, i otvorite oči, shvatit ćete da ste povezani sa svime i da je zastor podignut. Kada ostvarite istinsku veza sa Stvoriteljem, možete osjetiti trnce na vrhu glave. Znat ćete kada se povežete sa Stvoriteljem. Veza jednostavno je.
Vježbajte, prakticirajte biti povezani sa “Sve što postoji”. Što duže zadržite tu energiju, lakše je stvarati dobre stvari u svom životu. Kada ste u Sedmom nivou, okruženi ste energijom Svega Što Jest, i ona obuhvaća svaku molekulu i atom koji vas čini takvima kakvi jeste, sve dok se konačno ne rastopite u bezuvjetnoj ljubavi Stvoritelja Svega Što Jest. Nema straha. Samo lagano osjetite kako se ta energija kreće kroz sve. Lako je manifestirati u toj energiji jer shvaćate da ste dio svih i Svega Što Je. Energiju možete osjetiti svuda oko sebe i dok ovo shvaćate i osjećate, vaše tijelo postiže savršenu ravnotežu.

Sedam nivoa postojanja