KREIRANJE©, metoda kreiranja stvarnosti by Tomislav Gunjača

Metoda kreiranja stvarnosti i života KREIRANJE© Tomislava Gunjače pogodna je za sve koji žele postići promjene u svom životu, bez obzira radi li se o promjeni iz bolesnog u zdravo stanje, iz osamljenosti u stanje bliskosti s drugom osobom (ili više njih), stanje stalnog problema s novcem u stanje bezbrižnosti na tu temu… ili neko drugo stanje koje vas muči u životu.
Sve je objašnjeno jednostavnim rječnikom i bez ikakvog predznanja možete uspješno koristiti ovu metodu.

Na prvom tečaju u nizu tečajeva ove metode, tečaju “KREIRANJE01©” možete s lakoćom usvojiti vještinu poticanja stvaranja novog svjesno željenog stanja i okolnosti. NISU POTREBNA NIKAKVA PREDZNANJA ILI ISKUSTVA. Na lak i pristupačan način, komplicirane stvari objašnjenje su jednostavnim rječnikom uz vizualna pojašnjenja, ljudima koji se po prvi puta susreću s tom tematikom.

 Istovremeno i iskusni praktičari raznih tehnika mogu lako savladati još jedan novi način rada na rješavanju problema i steći dublji uvid u tkanje svemira te unaprijediti i obogatiti rad na sebi i drugima. Nakon nekoliko tečajeva (kreiranje01, kreiranje02, kreiranje03…) kroz koje možete usavršiti kreiranje stvarnosti (i proniknuti kroz iluziju čvrste materije) u raznim vremenskim poglavljima svojih i tuđih života, moći ćete pohađati i “Kreiranje za učitelje” i podučavati druge kako mogu kreirati svoje živote.

 Metoda je energetska. Potrebno je malo koncentracije, uz malo prakse sve je moguće. Moguće je raditi velike i važne stvari i zabavljati se, bez iscrpljivanja.

UČINITE NEŠTO ZA SEBE I BLISKE OSOBE. NAUČITE KAKO KREIRATI SVOJ ŽIVOT. KAKO POKRENUTI PROMJENU PREMA SVJESNO ŽELJENOM STANJU. KREIRAJTE ZDRAVLJE, ZADOVOLJSTVO, SREĆU, IZOBILJE…

Tomislav je instruktor i praktičar raznih tehnika, u ThetaHealing tehnici je instruktor svih tečajeva sa stupnjevima: Master 2010, Certificate Of Scienece 2014, Elective 2015, Certificate Of Scienece 2019. Iskustvo je stekao osobno podučavajući razne tečajeve i radeći tretmane iscjeljivanja širom svijeta (Japan, Philippines, Russia, United Arab Emirates, Greece, Serbia, Hungary, Italy, Austria, Slovenia, Germany, Switzerland, USA (New York, New Jersey, Montana, Idaho, California, Nevada, Utah, Georgia, Colorado), Mexico (Mexico city, Guadalajara, Morelia), Bahamas, Brasil (Brasilia, Rio De Janeiro, Sao Paulo, Porto Alegre)…    i online što bi bilo previše za nabrajati ali je važno iskustvo…   Nije ovaj tekst hvaljenje, samo da odokativno znate da je vaš instruktor stekao nešto iskustava i znanja. A ova metoda kreiranja stvarnosti je jedan od rezultata svega toga.

 Prvi u nizu, tečaj “KREIRANJE01© traje 2 dana. Od 9 do 17 sati. Po potrebi i uz dogovor svih polaznika može trajati i duže ako se ukaže potreba. Neće vam biti naodmet olovka da si u priručnik zapišete ponešto od predavanja i teorije (zapisivanje je ujedno i proces usvajanja novog).

Prvi dan je detaljna teorija za razumjevanje, uz vježbanje koncentracije i proces pripreme za rad zanimljive vježbe, ilustracije i “kino program”.

Drugi dan je puno prakse uz minimalno teorije, raspravu o mogućim nejasnoćama, popunjavanje praznina u razumjevanju… Rad na sebi i na drugima.

Više o metodi i ostalim tečajevima na www.creastring.com / www.hr.creastring.com