Iscjeljivanje i djeca

Djeca imaju čisto vjerovanje o stvarnosti božanskog i općenito neće blokirati ili ometati iscjeljenje. Međutim, roditelji su često ključni u djetetovu problemu i to tako duboko da ne dozvoljavaju djetetu da ozdravi. Mnogi su kreirali vjerovanja da dijete je i uvijek će biti bolesno i da im ništa ne može pomoći. To ometa proces iscjeljenja.

S djecom, trebate raditi na sustavima vjerovanja roditelja. Najveći je izazov navesti ih da shvate da se njihovo dijete može promijeniti. Radite sa sustavima vjerovanja oba roditelja, posebno majke. Oba roditelja trebaju ohrabrenje kako bi znala da dijete može i da će postati bolje.

Ljubav je ključni element u liječenju djeteta. Provjerite vjeruju li da moraju biti bolesni kako bi privukli pažnju roditelja. Ako su dovoljno stari, zatražite dopuštenje za njihovo iscjeljenje. “Dovoljno stari” znači da mogu govoriti.

U određenim slučajevima djeca se iscjele, ali se potom vraćaju u okoliš koji je uzrok problema. Zagađenje, teški metali, loša prehrana, nedostatak njege, ljubavi ii pažnje… sve to mogu biti uzroci.

Djeca još uvijek imaju energiju “mislim da mogu”. Želite li znati kakav je to osjećaj ponovo imati “mislim da mogu”? (Recite DA)
Ovo je program iz djetinjstva koji mnogi od nas gube putem. Želite li znati da je važno sve što ste napravili do ovog trenutka u vašem životu? (Recite DA)

Šanse za uspješno iscjeljenje djeteta vrlo su velike. Djeca brzo uče, a često u 4 sata nauče ono za što trebaju odrasli 3 dana. Naučite djecu kako da se popnu gore, u theta stanje i svjedoče iscjeljenju. Možda ćete se iznenaditi koliko brzo mogu naučiti.