Koji je tvoj najveći strah?

Strahovi su uvijek u budućnosti. Kompulsivni strah u osobi može prouzročiti blokiranje iscjeljenja, očitavanja i manifestacije. Ponekad kada manifestiramo strah blokira ili čak kreira upravo ono čega se bojimo. Kad naše intuitivne sposobnosti počnu ubrzavati, jačati, strah je najveća opasnost za osobu koja koristi tehniku manifestiranja. Moguće je da čovjek svoj najveći strah dovede u stvarnost.

Strah nas tjera da ostanemo u svom prostoru i blokira naše sposobnosti da iscjeljujemo i budemo iscjeljeni. To je jedino što nas sprečava da pristupimo Sedmom nivou postojanja. S jedne strane želite nešto manifestirati, a ipak vas strahovi blokiraju. S druge strane, možete stvoriti upravo ono što vam je najveći strah.

Ako bi intuitivna osoba dala onoliko energije ljubavi, svjetlosti, ravnoteži koliko i strahu i mržnji, bilo bi malo ili nimalo samo-sabotaže. Intuitivna osoba trebala bi prepoznati koliki utjecaj misli mogu imati na svoj život. Programi straha mogu se prenositi kroz gene (dnk) ili kroz povjesni nivo osobe. Povucite, otkažite, razriješite i po potrebi zamijenite energiju. Važno je odvojiti “programe straha” od prirodnih emocija “strahova” koje svaka osoba ima da bi mogla funkcionirati kao čovjek.

Postoji prirodni odgovor straha koji osoba treba u nuždi. Važno je odvojiti “program straha” od prirodnog reagiranja u izvanrednim situacijama.

Programi straha zauzimaju veliku količinu prostora i kada postoji višak straha, javljaju se problemi u nadbubrežnoj žljezdi i plućima. “Radom na vjerovanjima” na vašem najvećem strahu i duboko kopajući, možete se osloboditi straha i poboljšati svoje intuitivne sposobnosti. Sjetite se kada radite na strahu, slijedite scenarij pitajući zašto se taj osjećaj stvorio, kako se dogodio i kada se dogodio i čemu služi.

Jedan od najvećih strahova je da ćemo razočarati Boga. Uz to često dolazi i strah da nećemo završiti svoju misiju za Boga. Možete se testirati i za programe “Bog me mrzi”, “Bog se okrenuo od mene” i “Bojim se Boga.” Sve su to pogrešni strahovi o Bogu. Kako se oslobađate svojih najvećih strahova, oslobađate blokade koje vas sprečavaju u iscjeljivanju i manifestiranju.