Iscijeliti sebe i slijedeću generaciju

Unutar svakog od nas postoji velika snaga i velika povezanost s istinom. Sa Stvoriteljem.

Kad cijenimo to da nam život može biti lagan, tada možemo stvoriti život koji volimo. To je svijest koju će većina nas prirodno realizirati u nekom trenutku svog života.

Jedna od najboljih stvari koju možete učiniti za sebe je rad na vašoj vezi i komunikaciji sa Stvoriteljem, kao i rad na povjerenju sebi i svojoj intuiciji. Ignoriranje moje intuicije odvelo me je na težak put a slušanje intuicije me dovelo do najvećih radosti.

ThetaHealing tehnika je način da ojačamo i održavamo svoju vezu i iskoristimo je na duboke načine, pomaže nam da se sjetimo za šta smo sve sposobni i što je moguće, i pomaže nam imati na umu da možemo postići te stvari. Važno je zapamtiti da kokreirate svoju stvarnost, pa nastavite obavljati posao izvan nastave. Budi odgovoran i poštuj sebe i svoj život jer to vrijedi. Život koji vaše srce želi, može biti vaš kada vjerujete. Ljubav je odgovor.

Hvala Vianna & hvala ti, Stvoritelju.
Ljubav i zahvalnost preplavili su moje srce za vas.
Ljubav Talitha Talarek, ThetaHealing certifikat znanosti

Talitha ima nevjerovatnu priču, poput mnogih naših ThetaHealing praktičara. Publicirana je u časopisima. Evo priče o Taliti predstavljenoj u “Holistic Bliss” iz svibnja 2017. godine.