Prevladavanje otpora prema Božanskom tempiranju

Svaki put kada bih postavila pitanje Stvoritelju, vrata su se otvorila i Stvoritelj mi je dao odgovor. Bilo je puno odgovora koje nisam htjela prihvatiti. Nisam htjela znati. Osjećala sam se kao da moram pomoći svom božanskom tempiranju jer sam bila u otporima. Bilo je zaista zanimljivo vidjeti kako svemir govori to će se dogoditi, a kad se krećeš s njim, vrata se otvaraju i imaš svoje mjesto. Kad odlučite da ste gotovi sa svojim božanskim vremenom, da nećete završiti, svemir će vas početi gurati kroz taj otpor koji imate.

Kada se odupirete svom božanskom tempiranju, proći ćete kroz nešto što se zove mračna noć duše. Ovdje će se sve raspasti u vašem svijetu kako biste ga mogli ponovno sastaviti. Ne morate to raditi. Ponekad ste u otporu jer se vrata još nisu otvorila. Ponekad znate što biste trebali raditi, ali zapravo to još ne želite učiniti.

Ako osjećate otpor, pitajte kako to učiniti s manje otpora. Kada idete gore i povezujete da manifestirate s vašim božanskim vremenom, ne pitajte je li vam to za najviše dobro. Bolje je postaviti pitanje j”e li ovo u mom božanskom planu?” i “Što je za mene najbolje u mojoj božanskoj svrsi?”

Ovdje je najvažniji dio rada s vašim božanskim tempiranjem: sve dok radite i prihvaćate svoje božansko tempiranje, vaši zahtjevi se obično uvažavaju. Na primjer: Stvoritelju, moram obaviti svoje božansko vrijeme, moram to učiniti. Trebam kuću, moram biti okružen stvarima koje mogu voljeti, trebam dvorište u kojem mogu hodati, trebaju mi ​​prijatelji koji me okružuju, trebam božanskog životnog partnera. Sve dok ste u energiji svog božanskog tempiranja, možete manifestirati.

Možete otići gore i reći: “Koji je moj sljedeći plan?” Neki ne dobiju ništa. U tom slučaju morate čekati da vaš božanski trenutak završi s ulaskom u stvarnost. To niste vi u otporu svom božanskom tempiranju; to može značiti da čekate. Ako tražite vidjeti svoje božansko tempiranje, počet ćete osjećati stvari, početi ćete znati stvari. Pouzdajte se u svoj instinkt. Sjećanje na svoju budućnost također može pomoći. To će vam omogućiti da uđete i pomaknete nekoliko stvari, a to vam može pomoći u božanskom tempiranju.

Ono što je zaista važno u radu s vašim božanskim tempiranjem je vaše ime duše. Roditelji su nas blagoslovili imenom koje nam zapravo daje poticaj za napredovanje, ali ime koje je zaista važno je naše ime duše. Imate svrhu. Ako ste bili savršeni primjer Boga, ljudi bi ga mogli slijediti. Ako možemo komunicirati sa svim vrlinama koje imamo kada dođemo ovdje, možemo komunicirati s okolinom na viši način. Razina komunikacije koju imamo sa Stvoriteljem koristeći svoje ime duše i vrline koje smo nasljedili pomažu vam da uspijete u vašem božanskom tempiranju, bilo da vam je potreban 1 životni vijek ili 100 života. Uvijek je najbolje slijediti svoje božansko tempiranje i vjerovati svom duhu.
Vianna