Misli i riječi imaju stvarnu snagu!

Misli i riječi imaju stvarnu snagu!

Vaše riječi i misli jači su nego što mislite. Morate paziti što govorite i mislite – rezultat je trenutna manifestacija!
Sposobnost ostvarenja manifestacija snagom izgovorene riječi, oblikovanih misli, pa čak i s jakim emocijama, brzo će se proširiti pomoću ThetaHealing®-a. To je zato što kad se nalazimo u theta stanju, povezujemo se ne samo sa svojim božanskiom dijelom, već i izravno s Božanskom energijom, Stvoriteljem svega što jest. Važno je biti uvijek svjestan bilo kakvih slučajnih misli ili izraza i načina na koji ih projiciramo unutar ili izvan sebe. Važno je shvatiti da postoji emocionalna komponenta vezana za riječi i misaone forme koji ne slijede uvijek logične zaključke.
Ako se izjava iznese dovoljno puta, ona postaje “stvarnost”. Ako se misli formiraju u dovoljno dubokom teta-valu, moguće su trenutne manifestacije.
Razmislite o svim misaonim oblicima koji su u vašoj paradigmi. Dok razvijate svoje intuitivne sposobnosti pomoću ThetaHealing®-a, riječi, misaoni oblici i sustavi vjerovanja će imati moć stvaranja promjena u vašem svakodnevnom životu – bilo dobro ili loše.
Vaše riječi imaju značenje i snagu. Što vaše riječi znače za vas na svim razinama vašeg bića? Možda vas blokiraju da napredujete a da toga niste svjesni. Saznajte to kroz osvještavanje o tome kako izgovorena riječ ili misao formira snagu za razvijanje svijesti koja vam je važna.
Budite svjesni svojih riječi i misli. One stvaraju vašu stvarnost, bilo da ste toga svjesni ili ne. Svaki obrazac misli koji se pojavljuje u vašoj svjesnosti koji je negativan i ponavlja se, formira vašu stvarnost. Da biste to promjenili, upotrijebite rad na vjerovanjima kako biste očistili obrazac misaone forme i stvorili novi način postojanja, novu stvarnost, u višem misaonom obliku.