Tajne skeniranja tijela (intuitivnog očitavanja)

Tajne skeniranja tijela (intuitivnog očitavanja)
Svi prilikom skeniranja unutar tijela, vidimo malo drugačije. Jedna od stvari koje treba zapamtiti je da će svako skeniranje unutrašnjosti nečijeg tijela uvelike poboljšati vaše iskustvo ulaska i snalaženja u nečijem prostoru. Shvatite da tijelo pjeva i da ulazite s ljubavlju.
Kada neki ljudi očitavaju, često traže nešto loše. Ulaze s previše stresa, napetosti i emocija. Ako ste to vi, previše se trudite. Sjetite se da je tijelo živo.
Moramo shvatiti da je tijelo prekrasno, čak i čarobno. Kad pogledate u tijelo i vidite jednu stanicu, trebali biste slušati kako pjeva svoju malu pjesmu harmonije s ostatkom tijela. Svi dijelovi tijela od najmanje stanice do najvećeg organa pjevaju i rezoniraju jedno s drugim u lijepim vibracijama. Kad nešto nije u redu s organom, čut ćete da ne pjeva „istinu“, a drugim organima šalje pogrešne signale. Naučite slušati ove vibracije i njihove signale. Ako ste u nečijem prostoru i u očitavanju i čujete kako organ pjeva u neskladu s drugim, možda cijelo tijelo nije “uštimamno” (izvan balansa) ili samo taj organ ima neki problem.
Ulazite u tuđi prostor s ljubavlju.
Najbolje što možemo dok skeniramo nečije tijelo je projicirati osjećaje ljubavi u njega. Uvijek ponesite puno bezuvjetne u taj postupak. Tijelo će vam govoriti i reći što nije u redu ako ga pitate. Ako uđete u tijelo sa strahom ili mržnjom, nećete vidjeti sve što je moguće svjedočiti. Povucite i zamijenite sve programe straha, bijesa ili mržnje. Kad prolazite tijelom, sjetite se da niste sami; imate najboljeg vodiča i učitelja u svemiru. Samo prihvatite iscjeljenje i svjedočite da je učinjeno.
Ako se previše trudite, tijelo osobe će se opirati i neće vam se otvoriti. Njegov imunološki sustav aktivirat će se i pokušati dokučiti što se događa. Dakle, uđite u tijelo nježno kao pero što pluta povjetarcem. Moramo prihvatiti da je tijelo zadivljujuće. Kad uđemo u to, stvorimo osjećaj čarolije! Ako se opustite i pustite da taj osjećaj teče, iznenadit ćete se kada vidite koliko imate pravo.

Instalacije:
Čuda se događaju svaki dan
Tijelo je čudo
Neću se predati strahu, ljutnji ili mržnji

Ako slijedite ove male naputke, začudit ćete se koliko još možete vidjeti u tijelu.